Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

МГО «Клуб «Компас» Дніпровського району вручено премію за розвиток місцевого самоврядування

Опубліковано 25 січня 2017 року о 12:42
фото

Заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня вручила премію Київради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування голові ради  молодіжної громадської організації «Клуб «Компас» Тарасу Логгінову та директору програм організації Людмилі Логгіновій.

Нагадаємо, премія Київради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування присуджена МГО «Клуб «Компас» за рішенням Київської міської ради у грудні минулого року.  Варто відзначити, що це єдина з молодіжних (дитячих) організацій столиці, яка отримала цю нагороду у 2016 році. Саме тому особливо приємно, що ця громадська організація представляє активну молодь Дніпровського району.

Премія з 2005-го року присуджується мешканцям м. Києва віком до 35 років та молодіжним (дитячим) громадським організаціям, які активно сприяли розвитку місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових проблем територіальної громади Києва. Крім дипломів лауреати отримують грошову винагороду, яка становить: для осіб - п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна; для молодіжних (дитячих) громадських організацій - сто неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна.

Всього ж у 2016 році присуджено 11 премій (10 осіб та 1 громадська організація).Довідково.

МГО «Клуб «Компас» - одне з найбільш досвідчених та активних громадських об’єднань не лише у Дніпровському районі, а й у місті. Організація зареєстрована за ініціативи педагогів та вихованців Київського палацу дітей та юнацтва іще у січні 1993 року. Її місією є: сприяння становленню громадянського суспільства шляхом виховання соціально стійкої молоді; надання підліткам та молоді можливості для самореалізації, опанування навичок та знань, необхідних їм у подальшому житті. Організація працює за такими напрямками як: робота з дітьми та молоддю, організація тренінгів, семінарів, конференцій,   взаємодія з фондами і організаціями, які займаються проблемами дитинства та молоді тощо. За 24 роки своєї роботи «Клуб «Компас» реалізував безліч проектів та програм як районного, так і міського рівня. Серед них особливо популярними серед молоді є: проведення літнього наметового табору «Острів» та міжсезонних таборів, підготовка та проведення театрів-форумів з різних проблемних питань у навчальних закладах міста та тематичні Школи молодіжного лідерства. Молодіжна громадська організація неодноразово ставала переможцем грантових конкурсів, зокрема і міського конкурсу проектів і програм молодіжних та дитячих громадських організацій, який проводиться Київською міською державною адміністрацією.  

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux