Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Місія материнства реалізується в досягненнях дітей

Опубліковано 02 березня 2016 року о 17:30
фото

Із нагоди  Міжнародного жіночого дня у Дніпровській районній державній адміністрації за сприяння та безпосередньої участі голови адміністрації Ярослава Горбунова, заступник голови Алли Загородньої і начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василя Іллєнка відбувся урочистий прийом жінок-матерів багатодітних сімей нашого району.

Зі словами глибокої вдячності за зразкове виконання високої материнської, тим паче багатодітної місії до присутніх звернувся голова Дніпровської РДА Ярослав Горбунов. Ярослав Володимирович нагадав, що у Дніпровському районі нараховується найбільша кількість у столиці України матерів-героїнь – 59, і багатодітних сімей – 1239, і ці показники мають тенденцію до збільшення. Але, зауважив очільник районної влади, важлива не лише кількість, а й якість, що реалізується у життєвих здобутках наших дітей. Тож Ярослав Володимирович побажав ростити наших дітей гідними громадянами своєї країни і патріотами нашого чарівного району. «І весни у Ваші душі!», - додав насамкінець.

До привітального звернення долучилася заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня: «Ми з Вами знайомі вже багато років, і я щиро радію нашій черговій зустрічі, тим більше у цей передсвятковий час. Ми, мами, реалізуємось у досягненнях наших дітей, якими ми прагнемо пишатися. Знаю, що Ваші діти – наша гордість, тож висловлюю Вам за це повагу і бажаю Вашим великим родинам усіляких гараздів».

Музично-поетичне вітання виконали вихованці підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району, зокрема, клубів «Орлятко» і «Темп». Керівник районної влади виконав приємну  місію. Подякою голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за материнство, зразкове виховання дітей у багатодітній родині та з нагоди Міжнародного жіночого дня були нагороджені такі дніпровчанки:

1. Ахріменко Оксана Анатоліївна.

 У 2012 році Оксана Анатоліївна отримала  почесне звання Матері-героїні. З 2011 року - член народної аматорської студії «Скриня», лауреат міського огляду народної творчості «Любіть всім серцем Україну», приймає активну участь у виставках, проводить безкоштовні майстер – класи. Син Данило нещодавно повернувся з лав Збройних сил України. Наймолодша донька Олександра професійно займається грою на арфі, посідає призові  місця на всеукраїнських конкурсах.

2. Бовкун Надія Валеріївна.

Надія Валеріївна є членом спілки багатодітних сімей «Діана». Бере активну участь у житті спілки. Вміє спілкуватися з колегами. Закінчила музичну школу по класу арфи, курси плетіння, вишивки, БЕСТ-терапії та психологічні курси. Родина Бовкун виховує чотирьох дітей. Діти займаються в музичній школі та в клубі за місцем проживання «Темп».

3. Волошина Євгенія Михайлівна.

 Сім'я Волошиних є членом громадської організації багатодітних сімей «Едельвейс» з 2005 року. Бере активну участь у життєдіяльності району та організації. Євгенія Миколаївна наполегливо та старанно займається лікуванням своїх хворих дітей, не полишаючи надію на їхнє одужання. Вона є прикладом для батьків, які опинились у схожих ситуаціях.

4. Григорак Марія Дмитрівна.

Марія Дмитрівна створила гарну міцну сім’ю, народила та виховує разом з чоловіком  п’ятьох дітей, за що у 2015 році Указом Президента України за материнську самовідданість  їй присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Родина Григорак  віруюча, веде здоровий спосіб життя та вирізняється високим рівнем культури, користується авторитетом і є взірцем сімейних цінностей та досвіду виховання дітей.

5. Гусак Юлія Миколаївна.

Юлія Миколаївна має почесне звання «Мати-героїня», адже народила та виховує з чоловіком дев'ятьох дітей. При цьому приділяє належну увагу їх навчанню та  вихованню, старанно займається лікуванням хворих дітей, віддає весь свій час дітям. Юлія Миколаївна є активним членом  громадської організації багатодітних сімей «Едельвейс». За час, що вона перебуває в організації, виявила себе активним, відповідальним активістом.

 6. Гусева Євгенія Олександрівна

У родині виховуються чотири  сини. Старший син Павло 1992 р.н. працює юрист-консультантом і продовжує заочно навчатися в Національній академії внутрішніх справ. Троє молодших навчаються в  школі № 180 і відвідують  творчі гуртки: малюють, співають, роблять художні вироби, беруть активну участь в шкільних заходах.

7. Захарова Ганна Василівна.

У родині Захарових  троє малолітніх дітей. Старший син Владислав  відмінно навчається в 2 класі спеціалізованої  школи № 129, займається айкідо, відвідує гурток художніх виробів.  Молодші - В’ячеслав і Дмитро  відвідують дитсадок та займаються в гуртку «Дошкільнятко». В’ячеслав додатково займається вивченням англійської мови. Багато уваги мати приділяє духовному та фізичному вихованню хлопців. Сім’я часто відвідує лялькові  театральні вистави для дітей.

8. Зачепило Світлана Володимирівна.

Дружня та творча родина Зачепило виховує трьох дітей. Понад 15 років подружжя створює аудіо книги для дітей та дорослих, зокрема для людей, що мають вади зору. У 2013 році родина стала переможницею в міському конкурсі «Сім’я року» і внесена до Книги пошани Київської міської державної адміністрації «Сім’я - золотий фонд м. Києва».

9. Копитова Наталія Петрівна.

 Наталія Петрівна  приділяє належну увагу  вихованню своїх чотирьох дітей.  Дмитро та Максим займаються футболом, відвідують гурток "Щасливе дитинство", молодший – Денис опановує шахи. Старша донька заміжня, виховує маленьку дитину. Діти всі чемні, виховані, комунікабельні, користуються повагою та вміють знаходити спільну мову з однолітками.    Родина активно  допомагає  дитячим будинкам.                                      

10. Михайленко Олена Степанівна.

 Олена Степанівна сама виховала чотирьох дітей, хоч і є інвалідом 3 групи. Син Юрій інвалід 2 групи. Син Олександр має середньо-спеціальну освіту, одружений, працює. Син Михайло має вищу освіту, закінчив Університет «Україна», працює за фахом юриста. Донька Олена має вищу освіту,  за фахом – еколог. Олена Степанівна є головою Об’єднання багатодітних сімей «ОРІЯНА». Вже 24 роки веде роботу з багатодітними родинами в Дніпровському районі м. Києва. Уважна, доброзичлива, користується повагою серед багатодітних родин.

11.  Мусієнко Леся Дмитрівна.

Леся Дмитрівна є членом Спілки багатодітних сімей «Діана», допомагає організувати допомогу багатодітним сім’ям  та відстоює їхні інтереси. Виховує трьох дітей. Діти ростуть фізично та духовно здоровими. Весь вільний час проводить із дітьми, відвідують  кінотеатри, виставки, музеї.

12. Основенко Вікторія Віталіївна.

Мати-героїня Вікторія Основенко виховує шістьох дітей. Увесь вільний час проводить з дітьми. Діти успішно навчаються в районній гімназії № 183 «Фортуна», беруть активну участь у шкільних змаганнях і конкурсах та посідають призові місця. Діти ростуть духовно та фізично здоровими.

13. Сладковська Алла Іванівна.

Алла Іванівна вже 20 років очолює спілку багатодітних сімей «Діана». За період роботи на цій посаді зарекомендувала себе відповідальним, компетентним керівником. Завжди готова прийти на допомогу. Виховує чотирьох дітей. Діти ростуть духовно та фізично здоровими, вміють поважати дорослих.Бере активну участь у підтримці воїнів АТО, збирає одяг, ліки, миючи засоби, продукти. Веде громадську патріотичну діяльність в школах, організовує зустрічі дітей із воїнами та волонтерами.

 14.  Терещенко Наталія Леонідівна.

 Наталія Леонідівна – мати  власних п’яти дітей, а також опікується ще трьома дітьми. Наталія Леонідівна відповідально ставиться до своїх батьківських обов’язків щодо виховання та навчання дітей, дбайливо піклується про їхній стан здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток. Діти всі чемні, виховані, комунікабельні. Наталія Леонідівна  очолює громадську організацію багатодітних сімей «Едельвейс» Дніпровського району. За активну громадську діяльність та відповідальне батьківство Наталія Леонідівна неодноразово відзначено грамотами районного та міського рівня.

 15. Шарова Наталія Вікторівна.

У родині  Шарових виховують трьох малолітніх дітей. Діти відвідують дитсадок № 670. Старший син Дмитро виховується у народному художньому колективі ансамблю танцю «Дніпряночка» в Центрі дитячо-юнацької творчості Дніпровського району, має диплом, подяку, грамоту. Близнята Поліна та Юлія 2011р.н. разом із Дмитром відвідують гурток малювання. Наталія Вікторівна бере активну участь у роботі Об’єднання багатодітних сімей «ОРІЯНА», фотографує заходи, які проводить Об’єднання «ОРІЯНА», весела, доброзичлива, уважна, користується повагою серед багатодітних родин.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю за інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту .

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux