Перевірено 5 суб’єктів господарювання щодо дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти: складено 2 протоколи


У Дніпровському районі тривають перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними безпечності та якості реалізації харчових продуктів тваринного і рослинного походження.
01 вересня моніторинговою групою перевірено 5 суб’єктів господарювання. Спеціалісти перевіряли дотримання суб’єктами господарювання, працівниками торгівлі, громадянами, які здійснюють обіг харчових продуктів на території Дніпровського району міста Києва, законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості торгівлі.
За результатами перевірок працівники ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 2 протоколи за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).
Нагадаємо, моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження триває відповідно до протоколів Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації від 21.06.2022 №26, від 05.07.2022 №30.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА