Перевірка суб’єктів господарювання: складено 1 протокол про адміністративне правопорушення


У Дніпровському районі столиці продовжується робота моніторингової групи із дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти.
Учора, 31 серпня, робочою групою перевірено 3 суб’єкти господарювання та 177 учасників сезонного ярмарку. Фахівці перевіряли дотримання суб’єктами господарювання, працівниками торгівлі та громадянами, які здійснюють обіг харчових продуктів на території міста, законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості торгівлі.
За результатами перевірок працівники ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 1 протокол за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).
Довідково.
Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА