Перевірка суб’єктів господарювання: складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення
Сьогодні, 29 липня, робочою групою здійснено моніторинг дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти.
Впродовж дня перевірено 5 суб’єктів господарювання (закладів швидкого громадського харчування) у Дніпровському районі. Комісія оглянула у яких умовах працюють кухарі та як зберігають продукти. За результатами перевірок фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 2 протоколи за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).
До складу робочої групи входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА, районного відділу контролю за благоустроєм, Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», КП «Міський магазин», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
Нагадаємо, з 29 червня поточного року розпочато моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження у столиці відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві