Перевірка суб’єктів господарювання: складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення
У Дніпровському районі триває робота моніторингової групи із дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти.
Вчора, 11 серпня, робочою групою перевірено 5 суб’єктів господарювання. Фахівці перевіряли дотримання суб’єктами господарювання, працівниками торгівлі, громадянами, які здійснюють обіг харчових продуктів на території міста, законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості торгівлі.
За результатами перевірок фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 2 протоколи за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).
Працівниками Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві виявлено ознаки підробки 2 медичних книжок. На місце викликали слідчо-оперативну групу, складено рапорт.
Довідково.
Моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження триває відповідно до протоколів Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації від 21.06.2022 №26, від 05.07.2022 №30.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві