Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підприємство Дніпровського району - переможець конкурсу «Столичний стандарт якості - 2018»

Опубліковано 29 листопада 2018 року о 14:21
фото

В рамках Київського інвестиційного форуму відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Столичний стандарт якості» за участю керівників Київської міської державної адміністрації, Київської торгово-промислової палати, постійної комісії Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.
«Столичний стандарт якості» - це знак високого ґатунку, який допомагає споживачеві зорієнтуватися у різноманітті товарів і виробів та надати перевагу якості за оптимальну ціну.
«Програма «Столичний стандарт якості», яку реалізує Київська міська адміністрація разом з Київською торгово-промисловою палатою, є унікальною, оскільки оцінює не тільки якість продукції, але й проводить оцінку технологічного циклу на здатність забезпечити стабільність якості продукції чи послуг протягом тривалого часу», - повідомив Президент Київської ТПП Микола Засульський.
Аналіз виробничого процесу здійснюється згідно критеріїв Міжнародної технічної документації, міжнародних стандартів та порівнюється з аналогами продукції відомих світових виробників. Продукція, що пройшла оцінку, може претендувати на визнання згідно міжнародних стандартів ISO 9001.
Оцінку проводять незалежні експерти найвищого рівня кваліфікації. Участь у програмі дає можливість споживачам зорієнтуватись в широкому виборі товарів та вибрати найкращі, а підприємствам здобути перевагу над конкурентами.
Київська міська державна адміністрації приділяє значну увагу проекту «Столичний стандарт якості», оскільки зацікавлена в тому, щоб продукція київських підприємств займала достойне місце не тільки на вітчизняному, але й на міжнародних ринках.
Серед відзначених – Товариство з обмеженою відповідальністю Київський механічний завод «Магістраль» ім. М. П. Шульгіна (директор Микола Курченко), яке знаходиться на вул. Каунаська, 3 у Дніпровському районі.
Підприємство має 70 річний досвід роботи по створенню дорожньої та комунальної техніки.
Фахівцями заводу створено понад 250 видів такої техніки. Значна частина техніки, яка виготовлялась заводом, працювала і працює не лише на підприємствах України, а й далеко за її межами. Серед машин і механізмів близько 12 видів призначені для обслуговування доріг, тротуарів та міжквартальних проїздів в зимовий період.
Так, схвальні оцінки експертів отримало обладнання «Фреза навісна горизонтальна», яке призначене для фрезерування дефектних ділянок асфальтобетонного покриття під час проведення ремонту автошляхів.
Вітаємо переможця !
Довідково.
12 підприємств, продукція яких отримала оцінку «найвища якість» у відповідних номінаціях, отримали знак «Столичний стандарт якості», диплом «Столичний стандарт якості» та сертифікат відповідності за системою CERTEX. Серед них:

  1. ПАТ «Київська виробнича компанія РАПІД»
  2. ТОВ Київський механічний завод «Магістраль» ім. М.П. Шульгіна
  3. ПАТ «Київський маргариновий завод»
  4. ТОВ «Київська макаронна фабрика»
  5. ТОВ «АТА»
  6. ПрАТ «Оболонь»
  7. ТОВ «Передові технології ТД»
  8. ТОВ «Росток – ЕЛЕКОМ»
  9. ПП «Руслан і Людмила»
  10. ТОВ «Столичний кондитер»
  11. ФОП «СтаржинськаГ. В.», ТМ «DIAMOND OF LOVE»
  12. ТОВ «Фірма Альціона».

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux