Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підведено підсумки роботи із зверненнями громадян та документами за 2021 рік

Опубліковано 28 січня 2022 року о 11:09
фото

28 січня відбулося засідання Колегії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Про стан виконання документів органів влади вищого рівня, службової документації та підсумки роботи із зверненнями громадян за 2021 рік йшлося у доповіді начальників відділів роботи із зверненнями громадян, моніторингу звернень та відділу контролю.

В своїй доповіді начальник відділу роботи із зверненнями громадян Олена Ревуцька відмітила, що у 2021 році до Дніпровської райдержадміністрації через відділ роботи із зверненнями громадян надійшло  3374 звернень громадян (в яких порушено 4712 питань). Загалом з урахуванням колективних звернень до райдержадміністрації звернулося 11454 громадян. Також вона зазначила, що за результатами аналізу звернень громадян - найбільше з них стосувались питань житлово-комунального господарства, що становить 58,7% від загальної кількості питань, порушених у зверненнях.

Окремо доповідачка зупинилась на забезпечені своєчасного розгляду заяв, скарг та пропозицій  громадян. Вона відмітила, що з цією метою відділом щотижнево надаються письмові нагадування про закінчення встановлених термінів розгляду звернень громадян та щоденно здійснюється поточний контроль за своєчасним опрацюванням звернень. Олена Ревуцька наголосила, що всі звернення розглянуті у встановлений чинним законодавством термін.

Начальник відділу моніторингу звернень Альона Слободяник, в свою чергу, доповіла про роботу зі зверненнями громадян, що надійшли до Дніпровської райдержадміністрації у 2021 році від Комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» (далі КБУ «Контактний центр») та урядової гарячої лінії. Вона відмітила, що на розгляд та виконання надійшло 87697 звернень громадян, які були опрацьовані виконавцями в термін передбачений Законом України «Про звернення громадян».

Також доповідачка проінформувала, що у минулому році відбувся 1 ефір «Онлайн-прийом громадян» через соціальну мережу Facebook та 2 ефіри в проекті «Прямий зв’язок з київською міською владою» за участі голови райдержадміністрації. 19 звернень громадян було зареєстровано під час їх проведення, всі вони були опрацьовані визначеними виконавцями у встановлений термін.

Окремо у доповіді йшлося про показники, які щомісячно проводяться Департаментом економіки та інвестицій КМДА, та про здійснення відділом контролю за своєчасним опрацюванням звернень громадян.

Як зазначила в.о. начальника відділу контролю Галина Летяк, протягом 2021 року до відділу організації діловодства райдержадміністрації надійшло 14246 документів, з яких 3738 - контрольні, що складає 26,2%. Відділом контролю райдержадміністрації постійно відслідковується хід виконання актів та доручень органів влади вищого рівня, звернень та запитів депутатів рад усіх рівнів, доручень голови Київської міської державної адміністрації та голови райдержадміністрації.

Вона відмітила, що з метою покращення виконавської дисципліни застосовуються різні форми організації контролю, але перевага надається упереджувальному. За минулий рік порушень термінів виконання доручень допущено не було.

Після засідання Колегії відбулась чергова робоча нарада з актуальних питань життєдіяльності району, на якій керівники структурних підрозділів прозвітували за напрямками роботи. Зокрема, йшлося про стан виконання: завдання з комплектування Збройних Сил України на строкову службу; протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID – 19; освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту; благоустрою на території району.

Наприкінці розгляду питань порядку денного колегії та за результатами наради були напрацьовані відповідні протокольні доручення.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux