Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робоча група проводить моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства стосовно безпечності продукції

Опубліковано 06 жовтня 2023 року о 09:15
фото

В Україні питання харчової безпеки регулюються на законодавчому рівні, зокрема, законами «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», які забезпечують безпечність харчових продуктів на шляху «від лану до столу».

На територій Дніпровського району робочою групою продовжується моніторинг щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства стосовно безпечності харчової та нехарчової продукції.

Відповідальність за безпечність харчових продуктів несе виробник, а контроль здійснює Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux