Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робоча нарада щодо організації освітнього процесу в 2024/2025 навчальному році

Опубліковано 21 червня 2024 року о 11:10
фото

Вчора, 20 червня, відбулась чергова робоча нарада з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти Дніпровського району. Начальниця районного управління освіти Наталія Іваніна обговорила з керівниками низку оперативних питань.

Зокрема, йшлося про організацію освітнього процесу в 2024/2025 навчальному році. Основний акцент було зроблено на його плануванні та організації в очному режимі. Тому забезпечення для учасників освітнього процесу безпечних умов перебування у закладі освіти залишається пріоритетним завданням. В зв’язку з цим керівниця окремо відмітила необхідність тримати на контролі стан укриттів – оновити локації, вказівники, інформаційні стенди, схеми руху, запаси води тощо.

Учасники наради також обговорили питання прийому дітей до перших класів ЗЗСО на 2024/2025 навчальний рік та активізацію роботи в інформаційно-комунікаційній системі «Карта освітніх потреб».

Також присутніх проінформували про те, що, долучившись до заходів спрямованих на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 07 червня 2024 р. № 510-р «Деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України», в управлінні освіти розроблено заходи економічного та раціонального використання електроенергії. Такі ж заходи повинні бути розроблені та вжиті у всіх закладах освіти.

Окремо зупинились на питаннях роботи закладів позашкільної освіти, зокрема, про роботу у новому навчальному році з електронними журналами та співпраці з закладами дошкільної освіти.

Наступне питання стосувалось погодження списків працівників ЗЗСО для проходження обов’язкових профілактичних медичних оглядів на наступний навчальний рік.

Крім того учасників наради проінформували про фінансування й економію коштів, субвенцію на потреби НУШ (5-6 класів) та обладнання для надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами.

У виступі Галини Тодосової, заступника начальника управління освіти, йшлося про проведення інформаційної роботи з питань запобігання та протидії насильству, необхідності актуалізації інформації на сайтах закладів освіти, роботу зі зверненнями громадян тощо.

Також Галина Іванівна подякувала за якісно організовану роботу пунктів НМТ, зазначивши, що їхня робота ще триває.

Іван Брижко, начальник відділу капітального ремонту та будівництва, проінформував присутніх про роботу відділу, який він очолює та окремо зупинився на питанні проведення капітальних ремонтів в рамках підготовки до нового навчального року.

Наостанок керівництво районного управління освіти подякувало закладам освіти за активність у організації, проведенні та участі у різноманітних конкурсах та змаганнях районного та міського рівня.

Учасники наради активно долучались до обговорення окреслених питань, ділились досвідом участі у різноманітних освітянських проєктах.

Підсумовуючи, Наталія Іваніна зауважила, що не зважаючи на академічну свободу керівників закладів освіти, важлива – командна робота та консолідація зусиль!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux