Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сьогодні відбулося перше засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років

Опубліковано 18 травня 2023 року о 12:55
фото

Сьогодні, 18 травня відбулося перше засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2023-2024 років. Засідання проходило під головуванням керівника Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія. До обговорення долучилися керівник апарату Дніпровської РДА Ігор Ластовецький, начальник районного Управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів РДА з питань освіти, культури, контролю за благоустроєм, з питань цивільного захисту, керівники районних ЖЕДів, ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго», РТМ «Дарниця», РТМ «Троєщина».

На початку засідання Павло Бабій звернувся до присутніх та наголосив, що в цей нелегкий час наше головне завдання – забезпечити міцний тил, тому закликав учасників наради спільними зусиллями вирішувати всі питання, які є однаково важливими для всіх.

«Випадків, коли укриття закрите – не має бути! Це не припустимо. Закритті укриття під час війни, коли наше місто зазнає таких масованих повітряних атак – це злочин. Всі балансоутримувачі повинні забезпечити безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту», – акцентував керівник району.

Керівник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» поінформував присутніх про роботи підприємства з підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр. Зокрема, підприємством заплановано відновити опалення сходових клітин у 7 будинках, відремонтувати системи центрального опалення в 75 будинках, відновити у 88 будинках мережу гарячого водопостачання, здійснити ремонт теплоізоляції в 407 будинках. Також в 63 будинках відремонтують електрощитові, а в 139 – покрівлю.

На сьогоднішній день комунальним підприємством вже розпочато роботи з промивки систем центрального опалення житлових будинків. Наразі вже в 41 будинку такі роботи виконано.

Також підприємством відпрацьовано схеми підключення електрогенераторів до всіх бюветів району на випадок відсутності водопостачання та електроживлення.

В свою чергу, представники структурних підрозділів РДА з питань освіти, охорони здоров’я та культури, а також КП ШЕУ доповіли про заходи, які вживаються задля якісної підготовки до початку опалювального сезону.

Зокрема, цього року до опалювального сезону готується 143 заклади освіти. Заплановано здійснити повірку 21 теплолічильника та 9 лічильників води. Також в 37 освітніх закладах проведуть хімічну промивку теплообмінників (в 7 закладах вже виконано), в 29 – гідропромивку мереж.

Наприкінці наради Павло Бабій вкотре наголосив на необхідності відновлення асфальтового покриття та зелених зон після аварійних розриттів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux