Триває перевірка суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог законодавства про харчові продукти
Робочою групою продовжується моніторинг дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти. Сьогодні здійснено перевірку 7 суб’єктів господарювання у Дніпровському районі.
До складу моніторингової групи входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА, районного відділу контролю за благоустроєм, Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
13 липня комісія оглянула умови праці співробітників закладів, перевірила безпечність та якість харчових продуктів тваринного і рослинного походження тощо.
Нагадуємо, що з 29 червня розпочато моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження у м. Києві.
Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА