Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Дніпровському районі відзначили Міжнародний день сім’ї та День матері

Опубліковано 18 травня 2023 року о 09:41
фото

Учора, 17 травня, з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї в Службі у справах дітей та сім’ї Дніпровської РДА відбулося родинне свято. Привітати зі святом матерів-героїнь, дітей з багатодітних родин та одиноких матерів  завітали керівник Дніпровського району Павло Бабій, заступниця голови Дніпровської РДА Олена Шевченко та керівник апарату райдержадміністрації Ігор Ластовецький.

Вітаючи присутніх, Пало Бабій зазначив, що нині, в умовах повномасштабної війни з агресором, чимало українців значно гостріше сприймають і переживають стосунки і почуття, які звичні у повсякденному житті. Саме тому, родина та сімейні стосунки – одні із найважливіших речей у нашому житті.

«Будь-яка держава, перш за все, починається з людей, і запорука міцної держави – це міцна родина. І такі святкові заходи допомагають зміцнити сім’ї та пропагувати відповідальне й рівноправне батьківство», – звернувся до присутніх очільник Дніпровського району.

Павло Бабій вручив Подяки Дніпровської райдержадміністрації та цінні подарунки багатодітним родинам та матерям, які в ці непрості часи роблять все можливе, щоб діти відчували справжню батьківську любов та захист.

«Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності та розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності», - підкреслив Павло Миколайович.

Для дітей працівники Службою у справах дітей та сім’ї разом із Дніпровським районним центром соціальних служб та вихованцями Київського палацу дітей та юнацтва організували та провели цікаві та захопливі майстер-класи, зокрема, з виготовлення орігамі (квіти з паперу) та наклеювання на імпровізовану мапу України у вигляді жовто-блакитного прапору, малювання на асфальті, «сніжкобол» та безліч інших веселих активностей. Крім того, на одній із локацій святкового дійства, всім охочим хлопчикам та дівчаткам наносили на обличчя аквагрим.

Не залишилися осторонь свята й працівники Управління патрульної поліції у м. Києві, які нагадали про небезпечні предмети і пристрої та як діяти, якщо вони несподівано знайшли їх на вулиці. Офіцери поліції підготували для наймолодших відвідувачів локацію з вивчення правил дорожнього руху та дали змогу приміряти їхню амуніцію.

Також дітей розважали аніматори Київського міського центру сім’ї «Родинний дім» і авторка та виконавиця пісень Ірина Гусениця.

У рамках заходу працював інформаційний консультативний пункт щодо послуг для родин та дітей, які надають соціальні служби Дніпровського району.

Наприкінці заходу на дітвору чекали солодкі гостинці.

Інформацію підготовлено відділомз питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux