Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Урочистості з нагоди 50-ти річного ювілею гімназії № 191 Дніпровського району

Опубліковано 09 листопада 2018 року о 10:38
фото

Одному з найкращих закладів Дніпровського району гімназії №191 ім. П.Г. Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов (вул. Івана Миколайчука, 9-а) виповнилось 50 років.

Привітати гімназистів завітали віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України - Іванна Климпуш-Цинцадзе, очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, начальник районного Управління освіти Наталія Іваніна, заступнику начальника Управління освіти Ольга Мельнікова, актор театру і кіно, теле- та радіоведучий, шоумен Андрій Джеджула, журналістка, радіо та телеведуча Оксана Гутцайт, директор гімназії №191 ім. П.Г. Тичини Світлана Лавриненко та інші поважні гості.

Після урочистостей відбувся концерт, на якому святковий настрій створювали яскраві виступи випускників, вчителів та учнів гімназії, а також вельмишановних гостей свята.

Гімназія – це країна дитинства. Саме тут розпускаються квіти юності. Вона не підвладна вікові та живе доти, доки у її стінах звучить дитячий сміх.

Гімназія моя, радість моя, невпізнанною зробили тебе роки. Та все ж ти така рідна, світла, дорога. Бо ти – колиска, ти – гавань, ти – рідний дім великої дружної сім’ї. Твої випускники – то кращі люди нашої величезної Вітчизни. Пройшли роки, десятиліття… А ти, Гімназіє, така ж рідна і близька, бо ти – альма-мати, ти – дороговказ, ти – маяк! Сьогодні твої коридори ніби ширші, а класи – світліші. Та так воно дійсно і є, бо тут все по-новому: і інтер’єр, і дух новітніх технологій. Одне тільки тут залишилося таким, як і 50 років тому: великий, дружний, працьовитий і творчо мислячий колектив учителів, батьків і учнів. Це – сім’я, у якої і радощі, і невдачі – навпіл. Це колектив-шукач, який прагне до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, це олімпіади й конкурси, це вечори й екскурсії, це мандрівки в світ цікавого… Перший дзвінок і останній – ось велика радість, що об’єднує учнів, учителів, батьків. Злітаються до тебе, рідна Гімназіє, твої пташенята, що в різні роки випурхнули з твого гніздечка і полетіли у світи далекі, незвідані, незнані. Приходять, щоб вклонитися тобі і дорогим учителям. А у них… знову та ж доріжка в клас, щоб дарувати своїм вихованцям те розумне, вічне, незгасиме полум’я любові до навчання, до рідної землі, до її найпрекрасніших людей, до життя, до славної історії України-неньки, до батька-матері, бо без неї, цієї любові, не буде справжньої людини, не усміхатиметься з голубих небес сонце, не співатиме під важким колосом нива, не лунатиме наша задушевна українська пісня… Отож, рідна Гімназіє, нехай тече голубим безмежжям щастя твоїх вихованців, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружної сім’ї.

Довідково.

Гімназія № 191 ім. П.Г. Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов м. Києва – загальноосвітній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступеня, який забезпечує поглиблену підготовку, має класичну гуманітарну спеціалізацію, орієнтований на підготовку учнів до професійної інтелектуальної діяльності, на реалізацію основних ідей національної школи, відродження національної системи виховання.

В основу концепції розвитку гімназії покладено Програму«Я – особистість».

В гімназії діють:

  • гуртки: веселі чомучки, журналістський, вокальний, театральне мистецтво, юні пожежні, ЮІР, юні мовознавці, учнівське самоврядування;
  • секції: футбол,волейбол, шахи, настільний теніс, туризм, стрілецький, спортивного танцю.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux