Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Дніпровському районі вшанували працівників житлово-комунальної сфери

Опубліковано 12 березня 2020 року о 17:02
фото

Сьогодні в Дніпровському районі вшанували працівників житлово-комунальної сфери. Урочисте зібрання проходило в приміщенні Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» (вул. Челябінська, 9-г).

З професійним святом районних комунальників вітали перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Сушінець,  начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар та директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк.

Звертаючись до «винуватців» урочистостей, Віктор Васильович зазначив, що саме від щоденної кропіткої праці, професіоналізму і відповідальності людей, які працюють у цій сфері,  залежить надійність надання послуг, якісна складова та комфортність проживання людей в оселях. До привітань долучилась Надія Косар, яка подякувала комунальникам за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо громади і побажала всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі.

За сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, повсякденну турботу про мешканців району, Віктор Сушінець вручив працівникам комунального підприємства Подяки та Грамоти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, нагородив їх відзнаками «Дніпровський район» та годинниками. Серед нагороджених – робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями, майстри технічних дільниць, інженери, керівники ОСББ тощо. Також працівникам комунального підприємства було вручено одиннадцять сертифікатів на отримання службового житла.

В свою чергу, Сергій Прогонюк, вітаючи колектив з прийдешнім святом, вручив Грамоти Комунального підприємства за добросовісне виконання посадових обов’язків, високі показники у роботі та з нагоди професійного свята.

Також Нагороди, Подяки та Грамоти Дніпровської райдержадміністрації отримають і працівники районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва».

Довідково.

В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 травня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». День його святкування встановлено у відповідності з попередньою датою, тобто на третю неділю березня.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux