Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В клубі "Ровесник" відбулись показові виступи зі східних протиборств

Опубліковано 30 березня 2018 року о 13:48
фото

29 березняв приміщенні клубу «Ровесник» (вул. Червоноткацька, 27/2) Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва відбулися показові виступи зі східних протиборств серед районних підліткових клубів.

Захід проведено з метою популяризація здорового способу життя серед дітей, підлітків та молоді, підвищення спортивної майстерності, виховання бажання до занять спортом та зайнятості дітей в позаурочний час.

Вихованці клубів продемонстрували свої уміння, навички та спортивні досягнення, здобуті в процесі спортивних тренувань. Всі учасники були нагороджені дипломами за участь.

В показових виступах брали участь 4 клуби за місцем проживання:

п/к «Горизонт» – виступи з  Дзю-До

Дзю до - це «шлях м’якої (беззбройної) боротьби») — японське бойове мистецтво і вид спорту, що виникло на основі дзюдзюцу. Основні правила, принципи тренувань і проведення змагань були сформульовані Кано Дзіґоро.

Програма виступів: страховка; акробатика; кидки через спину, обхвати, кидки виконані за рахунок бедра та тазу, ніг; показова боротьба в парах.

Вихованці продемонстрували своє вміння володіння технікою Дзю-до.

п/к «Ровесник» – виступи  з Карате

Карате – це мистецтво ударів, удари наносяться руками (кулаками, ребром долоні, відкритою рукою, ліктями), так і ногами (стопами, колінами). В різних стилях карате також вчать ударам в больові точки та життєво важливі ділянки, використанню захватів, викручуванню суглобів, замкам, утримуванням та кидкам, це де працюють у повнийконтакт використовуючи захисну екіпіровку (шолом з прозорим забралом, жилет, пахова ракушка, щитки за гомілки) завдяки цьому травматизм зведений до мінімуму.

Найбільша кількість вихованців клубу прийняли участь в показових виступах серед яких є призери України та чемпіони м. Києва.

п/к «Олімпієць» – виступи  з Кунг-Фу, Тайського боксу

Муай Тай – це комплексна підготовка, що навчає самодисципліні, самосвідомості, рішучості, вмінню блискавично приймати рішення та проявити свій максимум в потрібний момент. Якості, необхідні не тільки на рингу.

Таїландський бокс – вид бойових мистецтв, що зосереджується не тільки на виграші чи програші, а звертається до питань поваги до суперника і беззаперечної підтримки побратимів.

Програма виступів: Базові ката з Канфу; Зв’язки «Дикі звірята»; Ката «Кобра»; Тай бокс  Козацький стиль.

п/к «Рубін» – виступи  з боксу

Бокс — це кулачний бій спортсменів у м'яких шкіряних рукавичках, що проводиться на рингу, контактний вид спорту, єдиноборство, в якому спортсмени наносять один одному удари кулаками. Рефері контролює бій. Перемога боксера у випадку, якщо суперник збитий з ніг і не може піднятися протягом десяти секунд називається нокаут або якщо він отримав травму, яка не дозволяє продовжувати бій це технічний нокаут. Якщо після встановленої кількості раундів поєдинок не був припинений, то переможець визначається оцінками та кількістю набраних очок. За свідченнями істориків кулачний бій входив в програму Олімпіад у Стародавній Греції. 

Довідково.

Організатори та відповідальні за проведення заходу: Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва, педагоги - організатори п/к «Ровесник» –  Костенко Владислав Павлович, п/к «Горизонт» – Федоров Олександр Юрійович, п/к «Олімпієць» - Брик Олена Валеріївна та п/к «Рубін» - Городнічов Сергій Михайлович батьки та вихованці клубів.

За інформацією Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux