Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулася остання цьогорічна робоча нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

Опубліковано 24 грудня 2021 року о 12:00
фото

Сьогодні, 24 грудня, відбулась чергова робоча нарада з актуальних питань життєдіяльності району під головуванням голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака. Нарада розпочалася з привітання керівника архівного відділу Галини Володіної та її трудового колективу з професійним святом – Днем працівників архівних установ. Ігор Щербак відмітив значущість цього напрямку роботи, зазначивши, що архівна справа – це допомога у збережені та правдивому відтворені історичної правди, джерело для досліджень історичного минулого, а також допомога у вирішені життєвих побутових питань.

Святкова частина наради продовжилася церемонією передачі Вифлеємського вогню Національною скаутською організацією «Київський пласт» Дніпровській райдержадміністрації. Ігор Михайлович коротко розповів про започаткування традиції передачі «Світла Миру» та пояснив присутнім символічне значення Вифлеємського вогню.

Продовжилась робоча нарада розглядом питань відповідно до затвердженого порядку денного. Зокрема, йшлося про: стовідсоткове виконання планового завдання з комплектування Збройних Сил України на строкову службу; виконання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19; освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту; виконання документів органів влади вищого рівня, службової документації та стан виконавської дисципліни, а також опрацювання звернень громадян, що надійшли до Дніпровської райдержадміністрації та КБУ «Контактний центр м. Києва»; стан благоустрою на території району. Керівники комунальних підприємств району також прозвітували про проведену роботу за напрямками за тиждень, особливу увагу закцентувавши на  роботі з подолання наслідків негоди. За результатами цієї частини наради були оформлені відповідні протокольні доручення.

Закінчення наради було таким же святковим як і початок, адже до Дніпровської райдержадміністрації завітала шкільна молодь НВК «Домінанта» та провела святкову новорічну руханку, до якої радо долучилися учасники наради. Голова Дніпровського району Ігор Михайлович привітав присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажавши всім миру, міцного здоров’я, злагоди та процвітання.

 

Відбулася остання цьогорічна робоча нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації
 
Ігор Щербак привітав керівника архівного відділу Галину Володіну та її трудовий колектив з професійним святом – Днем працівників архівних установ
 
Ігор Михайлович вручив пам’ятні сувеніри представникам Національної скаутської організації «Київський пласт» 
 
Про стан освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту доповіла в.о. керівника апарату Дніпровської райдержадміністрації Ганна Короткіх
 
Сергій Вітковський доповів про роботу Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району»
 
Начальник районного управління соціального захисту населення Олександра Соя доповіла про роботу пунктів обігріву
 
За результатами робочої наради були оформлені відповідні протокольні доручення
 
Керівництво райдержадміністрації долучилося до святкової новорічної руханки, організованої шкільною молоддю НВК «Домінанти»
 
До святкової новорічної руханки від НВК «Домінанти» радо долучилися учасники наради

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux