Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулася робоча нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

Опубліковано 08 жовтня 2021 року о 14:22

Сьогодні відбулась чергова робоча нарада з актуальних питань життєдіяльності району під головуванням голови Дніпровської райдержадміністрації Ігоря Щербака.

Про стан протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID – 19 у Дніпровському районі м. Києва доповів начальник районного відділу охорони здоров’я Володимир Коропецький. Ігор Щербак, в свою чергу, зазначив, що Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 04.10.2021 №2153, зареєстрованим в Мін’юсті 07.10.2021 за №1306/36928, затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19. До цього переліку входять працівники центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів, тому голова району акцентував увагу на необхідності пришвидшити процес вакцинації персоналу всіх структурних підрозділів райдержадміністрації та взяття цього питання на особистий контроль всіма керівниками цих підрозділів.

Представник Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату доповів про виконання планового завдання з комплектування Збройних Сил України на строкову службу, а представник Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції у місті Києві - про стан правопорядку на території району.

Про стан освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту доповіла в.о. керівника апарату Дніпровської райдержадміністрації Ганна Короткіх.

Наступний блок питань стосувався стану виконання документів органів влади вищого рівня, службової документації та стан виконавської дисципліни, а також опрацювання звернень громадян, що надійшли до Дніпровської райдержадміністрації та КБУ «Контактний центр м. Києва».

Доповідаючи про стан благоустрою на території району начальник відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Валерій Сахно проінформував, що за тиждень складено 13 протоколів про адміністративні правопорушення та 65 приписів, а по вул. Микільсько-Слобідській, 7-9 прибрано стихійне сміттєзвалище. Валерій Іванович відзначив, що в районі триває місячник з благоустрою. Голова району акцентував увагу на продовжені та активізації роботи з приведення балансових територій до належного санітарного стану.

Керівники комунальних підприємств району прозвітували про проведену роботу за напрямками за тиждень. Так, Сергій Вітковськкий - директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», відмітив, що всі будинки комунальної форми власності готові до подачі теплоносія. Крім того працівники підприємства активно наводять лад на балансових територіях.

Микола Вергун - заступник начальника Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» повідомив, що виконувались роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі району, особлива увага приділялась відновленню дорожнього покриття після аварійних розриттів ПрАТ «Київводоканал».

Юрій Коровніков - заступник директора Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, поінформував, що підприємство продовжило роботу з вивезення автомобільних шин. Також впродовж тижня тривала висадка крупномірних дерев на житловому масиві «Райдужний», у планах – висадка на Березняках та вздовж вул. Гната Хоткевича. Окрім того підприємство готується до вивезення опалого листя.

Голова району Ігор Щербак вкотре звернув особливу увагу на прибирання територій та вивезення великогабаритного сміття, листя, шин, очищення зливоприймачів та оглядових колодязів, накриття приямків, ремонт лавок, очищення від графіті, висадку кущів, дерев, видалення сухостійних дерев та санітарну обрізку тощо. За результатами наради були оформлені відповідні протокольні доручення.

Окремо заступниця голови Дніпровської РДА Алла Загородня проінформувала про заплановані урочисті заходи в районі з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України 13 та 14 жовтня, запросивши всіх охочих 14 жовтня о 13:00 годині на святковий концерт до Парку культури та відпочинку «Перемога».

 Працівники районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень висаджують крупномірні дерева у парку на ж/м Райдужний

Працівники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводять санітарну обрізку дерев

Співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» виконують ремонт асфальтобетонного покриття

 Працівники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» вантажать та вивозять шини з прибудинкових територій

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux