Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся «День відкритих дверей» у Консультативно-діагностичних центрах Дніпровського району

Опубліковано 13 жовтня 2017 року о 16:47
фото

13 жовтня відбувся «День відкритих дверей» організований Управлінням охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Захід відбувся в Комунальному некомерційному підприємстві «Консультативно-діагностичний центр» Дніпровського району (вул. Шептицького, 5) та в Комунальному некомерційному підприємстві «Консультативно-діагностичний центр дитячий Дніпровського району м. Києва» (вул. Павла Тичини, 12).

На «День відкритих дверей» були запрошені депутати Київської міської ради Олесь Маляревич, Віталій Росляков, Андрій Странніков, Анатолій Шаповал, помічник депутата Київради Олега Петровця, голова Дніпровської районної адміністрації Петро Онофрійчук, начальник управління охорони здоров’я Дніпровського району Даніель Таїрович.

Директори КНП "Консультативно-діагностичний центр" Ірина Седченко та КНП "Дитячий Консультативно-діагностичний центр" Сергій Скрипка, проводячи екскурс по Центрам, показали  відремонтовані приміщення та сучасне медичне обладнання, яке придбане за кошти міського бюджету у 2017 році.

Гості ознайомитися з роботою оновленого кабінету зору та ендоскопічної діагностики в отоларингології, відділення УЗ-діагностики, фізіотерапевтичним кабінетом, кабінетом рентген-діагностики та відвідали плавальні басейни обох діагностичних центрів.

Авторефрактометр, цифровий фороптор, робоче місце офтальмолога, проектор знаків, комплекс функціонального біокерування – це медичне обладнання дозволить здійснювати якісну діагностику та лікування хворих з проблемами органу зору. Очільник району Петро Онофрійчук протестував нові прилади на собі - перевірив зір у кабінеті офтальмолога.  

Задля комплексного фізіотерапевтичного лікування дітей були придбані фізіотерапевтичні комплекси для комбінованої терапії (електротерапія+ультразвук модуль) та (лазерний модуль+магнітний модуль).

Щоб втілювати нові методи водолікування у Центрі оздоблена Душова кафедра (душ Шарко). В обох Консультативно-діагностичних центрах установлені системи озонування у плавальних басейнах. Це дозволяє оздоровлювати значно більшу кількість дітей та зменшення витрат на  використання водопостачання.

Директори Центрів зауважили, що в подальшому заплановано придбання обладнання для дооснащення та заміни морально застарілого та фізично зношеного обладнання на суму 3,9 млн. грн. (придбання частини обладнання для новоствореного Центру нейрореабілітації учасників АТО, дооснащення Центрів первинної медико-санітарної допомоги, консультативно-діагностичних центрів).

Голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук зазначив, що придбання новітнього обладнання у Консультативно-діагностичні центри Дніпровського району – це вагома подія, як для медичного персоналу, так і для мешканців району. Адже якість діагностики значно покращиться і значну кількість хвороб можна буде вилікувати ще на ранніх етапах захворювання. Очільник району побажав медперсоналу обох Центрів і надалі демонструвати свій професіоналізм, повертаючи людям радість і здоров’я.

Довідково:

Протягом 9 місяців 2017 року продовжується покращення матеріального-технічної бази закладів охорони здоров’я, віднесених до сфери управління Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

На 2017 рік було заплановано капітальний ремонт 11 об’єктів капітального ремонту, протягом 9 місяців 2017 року виконано робіт на 4,0 млн. грн., в тому числі за рахунок бюджету участі (Громадського бюджету), з них 6 завершено (капітальний ремонт лабораторного центру на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5, ремонт приміщень на просп. Павла Тичини, 12, на вул. Червоноткацькій, 31).

Комунальне некомерційне підприємство "Консультативно-діагностичний центр" Дніпровського району(вул. Шептицького, 5):

понеділок  8:00 - 20:00
вівторок     8:00 - 20:00
середа       8:00 - 20:00
четвер       8:00 - 20:00
п'ятниця    8:00 - 20:00  

Комунальне некомерційне підприємство "Дитячий Консультативно-діагностичний центр" Дніпровського району(вул. Павла Тичини, 12):

550-03-55 стіл довідок з 08-00 до 20-00, субота з 09-00 до 15-00;
550-70-55 реєстратура з 08-00 до 20-00, субота з 09-00 до 15-00;               
550-02-63 приймальня по буднях з 09-00 до 17-00.

 Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської РДА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux