Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва

Опубліковано 31 жовтня 2018 року о 15:01
фото

31 жовтня відбулося засідання комісії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва. Засідання пройшло під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої. До роботи комісії долучилися керівники РДА: начальник Управління праці та соціального захисту населення Соя О.В., начальники відділів організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Дніпровської РДА Пашковський П.М., бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення, секретар комісії Петровська Л.В., відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Черевко Н.П., юридичного відділу управління праці та соціального захисту населення Мельник Н.О., головний бухгалтер Територіального центру соціального обслуговування Козак Ю.М. та представники громадських організацій.
На початку засідання голова конкурсної комісії Алла Загородня наголосила, що відповідно до пункту 26 рішення Київської міської ради від 19.04.2018 №495/4559 «Про внесення змін до Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням  Київської міської ради від 11 лютого 2016 року №89/89» відкритий захист проектів проходитиме відповідно пріоритетних соціальних напрямків.
Під час засідання комісії, громадські організації на підставі поданих заявок та доданих до них документів, відповідно до рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки та Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва» презентували та захищали свої конкурсні пропозиції (проекти).
Комісія заслухавши всі конкурсні пропозиції, здійснила оцінку конкурсних пропозицій неупереджено, конфіденційно, індивідуально та  незалежно один від одного заповнила оціночний лист.
За результатами захисту конкурсної пропозиції комісія вирішила наступне: відібрані організації можуть отримати фінансову підтримку з бюджету міста Києва. II етап відбудеться відповідно до пункту 26 Порядку, а саме після затвердження бюджету на 2019 рік, в межах затверджених бюджетних призначень та з урахуванням результату першого етапу конкурсного відбору. Про дату та час проведення другого етапу додатково буде поінформовано на сайті Дніпровської райдержадміністрації після затвердження бюджету на 2019 рік.
Довідково.
Відповідно до Порядку відбору громадських організацій для надання  фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 11.02.2016 №89/89 (у редакції рішення Київської міської ради від 19.04.2018 № 495/4559) Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація розміщує перелік громадських організацій, які захистили конкурсні пропозиції, а саме:

  1. Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас - Київ». (2 проекти)
  2. Громадська організація «Організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій у Дніпровському районі м. Києва». (1 проект)
  3. Дніпровська районна організація Товариства Червоного Хреста України.  (1 проект)
  4. Громадська організація «Рада Ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва». (1 проект)     
  5. Громадська організація «Дніпровська районна організація ветеранів України.» м. Києва. (1 проект)
  6. Дніпровське районне відділення  спілки ветеранів Афганістану у м. Києві. (1 проект)
  7. Громадська організація «Молодіжний центр Атлантичної Ради України». (1 проект)

 

Протокол засідання комісії Дніпровської районної в місті києві державної адміністрації з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджетй міста Києва

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux