Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вітаємо триразових володарів Кубку «Захисник України» з футболу

Опубліковано 04 грудня 2017 року о 15:02
фото

Здоровий спосіб життя є не лише невід'ємною складовою частиною фізичного здоров'я людини, але й складовою проблемною: те, чи дотримуватися засад здорового способу життя, чи ні – завжди залежить від більш чи менш свідомого вибору людини. Головними «ворогами» здорового способу життя можна назвати деякі соціальні чинники , а також так звані «шкідливі звички», які мають одночасно психологічну, культурну і соціальну природу. Фізичне виховання покликане послабити та нейтралізувати дію цих негативних факторів.

З метою популяризації здорового способу життя в Дніпровському районі столиці одним з пріоритетних напрямів в роботі відділу у справах сім'ї, молоді та спорту є забезпечення всебічного розвитку, збереження і зміцнення здоров’я, формування  навичок здорового способу життя засобами фізичної культури і спорту серед дітей та молоді.  
1 та 2 грудня 2017 року у спорткомплексі навчально-виховного комплексу “Домінанта” Дніпровського району столиці /вул. Юності,3/ проходили  матчі VІ турніру  з міні-футболу на Кубок “Захисник України” серед  команд  установ та організацій Дніпровського району м. Києва. Засновниками та організаторами турніру є районний відділ у справах сім'ї, молоді та спорту та благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський». Цього разу у змаганнях брали участь 7 команд:

  1. Команда Дніпровського районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  України в м. Києві;
  2. Команда ветеранів Збройних сил  України;
  3. Команда Дніпровського управління поліції головного управління Національної поліції в місті Києві;
  4. Команда Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації;
  5. Команда районного Управління освіти;
  6. Команда районного Управління охорони здоров'я;
  7. Команда Дніпровського районного суду міста Києва.

Після першого дня змагань до  фінальної частини пробилась четвірка  команд у складі: Державної служби з надзвичайних ситуацій  України в м. Києві, Управління охорони здоров'я, Управління освіти та національної поліції, які й розіграли нагороди турніру.
 В матчі за бронзові медалі  медичні працівники були сильнішими за команду поліцейських (7:2).
За головний приз Кубок «Захисник України» боролись освітяни та рятувальники. Варто зазначити, що кожна з команд-фіналістів вже двічі володіла почесним призом, тож кожна  мала неабияке бажання стати триразовим володарем. Здобувши перемогу з рахунком 9:1 це звання виборола команда управління освіти Дніпровського району міста Києва.
Кращим гравцем турніру визнано тренера-викладача дитячо-юнацької спортивної школи № 21 Шолойка Ігора Володимировича, а кращим воротарем – Вольорка Андрія Віталійовича, вчителя фізичного виховання середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 258.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux