Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Воркшоп «Створення здоровішої, безпечної та екологічнішої Русанівки»

Опубліковано 22 березня 2018 року о 12:38
фото

В приміщенні бібліотеки «Оціум 51» за адресою Ентузіастів 51/24 проведено міжнародний семінар-воркшоп зі створення більш здорових спільнот за рахунок скорочення неінфекційних захворювань в рамках ініціативи «Партнерство за здорові міста» за підтримки Майкла Блумберга, Всесвітнього посла з питань НІЗ Всесвітньої організації охорони здоров'я. На заході були присутні представники Департаменту транспортної інфраструктури, Департаменту містобудування та архітектури, Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації, Комунальних підприємств «Центр організації дорожнього руху», «Київавтодор» та ШЕУ Дніпровського району, Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Турецький експерт Мерве Акі представила проект в рамках якого будуть організовані робочі групи, що мають підготувати SWOT-аналіз мікрорайону «Русанівка». «Наша організація прагне об'єднувати міста зі всього світу для того, щоб запровадити перевірені шляхи скорочення неінфекційних захворювань і травматизму та поліпшення умов життя та праці для жителів міста.» - підкреслила вона.

Зосередивши увагу на організації схем дорожнього руху та публічного простору, привабливої для пішоходів та велосипедистів, Київська міська державна адміністрація, Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація спільно зі спеціалістами фонду «Bloomberg Philanthropies», «Vital Strategies» та «World Resources Institute» планує протягом 2018 року впровадити низку заходів з підвищення обізнаності громади та кваліфікації спеціалістів, що працюють в сфері планування публічного простору та схем дорожнього руху. Так, протягом першої частини проекту в березні 2018 року на прикладі мікрорайону «Русанівка» разом з мешканцями, студентами, спеціалістами Департаментів КМДА, комунальних підприємств та муніципальної поліції буде проведено оцінку проблемних ділянок району та можливості їх виправлення, будуть розглянуті найкращі світові практики міського планування та проведення інформаційно-комунікаційних кампаній.

Довідково: Інститут світових ресурсів (World Resources Institute, WRI) –глобальна дослідницька некомерційна організація, створена в 1982 році за фінансування Фонду Джона Д. і Кетрін Т. МакАртур під керівництвом Джеймса Густава Спета. Мають офіси в Сполучених Штатах, Китаї, Індії, Бразилії, Туреччині та Індонезії. Місія організації полягає в підтримці екологічної стійкості, економічних можливостей, здоров'я та благополуччя населення. WRI співпрацює з місцевими та державними урядами, приватними компаніями, державними корпораціями та іншими некомерційними компаніями, а також пропонує послуги, зокрема в сферах глобальних проблем зміни клімату, стабільності ринків, захисту екосистем та послуг з екологічно відповідального адміністрування.

 

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux