Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Опубліковано 21 грудня 2016 року о 11:25
фото

Відбулося останнє в цьому році засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації, дуже насичене за обговоренням та цікаве представленими експертами. Були запрошені представники Київської міської адміністрації, зацікавлених структурних підрозділів райдержадміністрації, громадські експерти, члени громадських організацій «Воскресенська слобода» та інші. Заступник голови Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації Алла Загородня побажала всім плідної праці та висловила побажання обов’язково продовжувати співпрацю з громадськими організаціями й в наступному році. 

Подяку від Благодійного фонду «Дніпровський» за вагомий особистий внесок у підготовці та проведенні ХVI Дніпровського районного у місті Києві Фестивалю творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» вручено представнику Публічного акціонерного товариства «Універмаг «Дитячий світ» Микиті Мальчевському.

Першим питанням обговорювали ситуацію, що склалася навколо діяльності пересувних цирків, по якій витупили голова ГО «Циркова спілка Кобзова» Олександр Кобзов, його представник та депутат Київської міської ради Валерій Гуманенко. Неоднозначне ставлення представників Громадської ради до негативного ставлення влади щодо пересувних цирків в Україні може мати вплив на Громадському обговоренні проектів нормативно-правових актівв електронному вигляді при КМДА.

По другому питанню щодо діяльності відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації доповів заступник начальника відділу Олександр Романець, а дуже ґрунтовну презентацію «Поводження с твердими побутовими відходами у Дніпровському районі» представила гол.спеціаліст відділу Наталія Луньова.

Про непросте питання відновлення міської санітарно-екологічної програми «Відходи виробництва та споживання – в господарській обіг» розповіла повноважний представник вищого керівництва виробничо-заготовельного підприємства «Київміськвторресурси» Ольга Малахова-Чуднер. Громадська рада підтримала Ольгу Малахову-Чуднер звернутися до КМДА з листом щодо детального плану забудови території «Микильська слобідка» у Дніпровському районі.

Зараз вкотре піднімається тема будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу з метою забезпечити мешканців Троєщини зручним та швидким зв’язком з правобережжям. Дуже цікава презентація щодо будівництва мостів через озеро Радунка (Райдужне) з виходом на вулиці Микитенка та Стальського була представлена головним спеціалістом Департаменту транспорту КМДА Віктором Петруком. Він показав декілька варіантів будівництва дороги безпосередньо на Троєщину найкоротшим та найдешевшим способом – вздовж лінії швидкісного трамваю, який на сьогодні вже існує. Віктор Петронюк наголосив, що для побудови ефективної транспортної системи, її оптимізації необхідно враховувати не лише проблеми транспорту,а й поєднувати їх з питаннями економіки,містобудування, географії, екології і навіть психології міста.

До Громадської ради звернулися представники ГО «Воскресенська слобода» з проханням підтримати відновлення тротуарів по вулиці Микитенка та Стальського. Було вирішено доручити Олегу Базіку розглянути всі документи з цього питання та доповісти на наступному засіданні. На питання щодо загальної експертизи технічного стану будинків району відповіла начальник управління житлово-комунального господарства Надія Косар та експерт Вера Янчук.

З шостого питання про стан взаємодії інститутів громадянського суспільства та правоохоронних органів у Дніпровському районі та про Комплексну схему розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території району та порядок їх демонтажу виступив Михайло Кругляк. Інформація була взята до відома та долучена до пакету документів робочої групи під керівництвом Сергія Комаренка.

Про визначення можливості подальшого функціонування майданчиків для паркування, кооперативів та профільних громадських організацій, що займаються зберіганням особистого транспорту місцевої громади району розповів Олег Базік.

З заключним словом про поточну діяльність Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації виступив голова Анатолій Павленко. Також головуючий наголосив, що на наступному засіданні Громадської ради буде створена ініціативна група по прийому документів від Інститутів громадянського суспільства, які ажають ввійти в  Громадську раду при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації на 2017 - 2019 роки.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадскістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux