Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Опубліковано 19 березня 2019 року о 18:43
фото

Про підсумки економічного і соціального розвитку Дніпровського району; стан забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях масового відпочинку громадян на території району та пропозиції до складу Ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації на 2019-2021 роки обговорили на черговому засіданні 19 березня в приміщенні райдержадміністрації.

Начальник відділу економіки та інвестицій Сергій Редчиц зупинився на основних показниках економічного та соціального розвитку Дніпровського району по галузях. За січень - грудень 2018 року до загального фонду бюджету міста Києва надійшло 2 млрд 279,5 млн грн податків та зборів, мобілізованих у Дніпровському районі, або на 401,2 млн грн більше, ніж у минулому році. Темп зростання надходжень становить 121,4%, відповідно до якого район посідає 8 місце серед районів міста. Основними видами доходів зібраних в районі є: податок з доходів фізичних осіб, питома вага якого у загальній сумі надходжень до бюджету міста  становить 41,9%, єдиний податок – 25%, плата за землю 16,1% .

Сергій Редчиц зазначив, що протягом 2018 року Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією були забезпечені умови для збереження та розвитку існуючої мережі соціально-економічної інфраструктури району та комфортного проживання його мешканців. 

З повним текстом звіту за 2018 рік та оновленим соціально-економічним паспортом району можна ознайомитись на сайті Дніпровської РДА в розділі «Про район» в підрозділі «Соціально-економічний розвиток».

Про проблеми забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях масового відпочинку громадян на території району, а саме: Гідропарку, Труханового острова, озер Радунки та Тельбін розповів заступник начальника Дніпровського управління поліції Головного управління національної поліції України в м. Києві Дмитренко Олег. Вирішення основних проблеми щодо розкриття крадіжок в районі залежать від налагодженя відеонагляду в окремих мікрорайонах та відновлення кімнати для чергування поліцейських на Гідропарку. В ході обговорення було запропоновано направити звернення від Громадької ради до відповідних органів з метою вирішення вищезгаданих проблем. 

Насьогодні в Дніпровському районі закінчується термін повноважень Громадської ради 2017-2019 років. Розпочато роботу щодо формування нового складу Громадської ради на 2019-2021 роки, задля цього формується Ініціативна група, яка веде роботу з підготовки установчих зборів по формуванню Громадської ради.  Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" існуюча Громадська рада рекомендує своїх представників до складу Ініціативної групи нової Громадської ради. За результатами обговорення, Анатолій Павленко запропонував наступні кандидатури: Павленка Анатолія, Базіка Олега, Селюк Ірину, Бондаря Володимира, Беляєва Станіслава, Воробйова Ярослава, Лапіна Олексія, Фоміних Сергія, Шашкіну Людмилу. Присутні підтримали одноголосно. Протокол засідання з додатками можно знайти в рубриці "Громадська рада" на сайті Дінпровської райдержадміністрації.  

Підготовлено у відділі з пиань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux