Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Засідання Колегії райдержадміністрації: про результати проекту «Чисте місто» та торгівельно-побутове обслуговування жителів

Опубліковано 14 червня 2017 року о 18:01
фото

Під головуванням очільника Дніпровського району Петра Онофрійчука 13 червня відбулося чергове засідання Колегії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час засідання обговорили підсумки з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Дніпровського району в рамках проекту “Чисте місто”. Як поінформував заступник начальника відділу контролю за благоустроєм та контролю за охороною природного середовища райдержадміністрації Олександр Романець, з початку року фахівці відділу виявили 2 367 порушень Правил благоустрою міста Києва. Усі порушення усунено. Проведено перевірку законності функціонування та розміщення 107 малих архітектурних форм та 45 нововстановлених споруд. Всього, з початку року, складено 173  адміністративні протоколи.

Про роботу з утримання та експлуатаційного обслуговування житлового та нежитлового фонду, а також елементів зовнішнього благоустрою на прибудинкових територіях комунальної власності, яка проводиться в рамках проекту «Чисте місто», доповів директор КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва” Сергій Прогонюк (докладна інформація тут).

Про роботи із забезпечення належного догляду за зеленими зонами Дніпровського району поінформував заступник директора КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва Михайло Чайка. Сьогодні під опікою підприємства знаходиться 2 парки міського значення, 19 парків районного значення, 2 урочища, 31 сквер та 9 бульварів. Серед робіт, які проведено за 5 місяців року – видання сухостою (170 дерев), обрізання омели (720 дерев), формувальна та санітарна обрізка (4 222 дерев). Відремонтовано 3 дитячих майданчики, встановлено 59 лав та 50 урн. Підприємство проводить роботу із залучення до озеленення району небайдужих киян. Так активістами та підприємцями   висаджено близько 100 дерев та 300 кущів.

Як розповів заступник директора КП “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва” Микола Вергун за 5 місяців поточного року виконано роботи з відновлення асфальтобетонного покриття 68 вулиць на площі 23 600 кв. м. Відремонтовано 30 оглядових колодязі та 26 зливоприймальників.

Крім цього учасники засідання заслухали звіт про роботу відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської райдержадміністрації, який презентував начальник відділу Сергій Сергійчук. Відділ забезпечує організацію районних сільськогосподарських ярмарків, географія яких, враховуючи запити жителів, постійно розширюється. Крім цього ведеться робота щодо збільшення кількості торгових точок з продажу хліба за соціальними цінами. На звернення жителів спільно з представниками Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві проводяться комісійні обстеження підприємств торгівлі. Ведеться роз’яснювальна робота щодо забезпечення дотримання законодавства стосовно допустимого рівня шуму в закладах ресторанного господарства. Оскільки заходи впливу з цього питання, відповідно до повноважень, можуть здійснюватися лише поліцією.  

 За результатами засідання напрацьовано рішення Колегії щодо заходів, спрямованих на забезпечення на належному рівні благоустрою, озеленення та санітарного стану території району, а також відповідного торгово-побутового обслуговування жителів району.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Колегії


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux