Головна  →  Новини  →  19 грудня 2019

Якість надання адміністративних послуг на постійному контролі керівництва району

Якість надання адміністративних послуг на постійному контролі керівництва району

Сьогодні, 19 грудня, в Центрі надання адміністративних послуг (Харківське шосе, 18) голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук провів виїзний прийом громадян. Такі візити здійснюються щомісяця з метою постійного контролю за організацією та наданням адміністративних і дозвільних послуг в районі.

Перевіривши роботу секторів, створені умови для комфортного перебування відвідувачів та оперативного отримання ними якісних послуг, Петро Васильович закцентував увагу на питанні здійснення контролю за дотриманням термінів надання послуг. Серед іншого очільник району перевірив, як районний Центр надання адміністративних послуг готовий до надання нових адмінпослуг, пов’язаних з державною реєстрацією нових транспортних засобів, їх перереєстрацією у зв’язку із зміною анкетних даних власника (без огляду експерта) та обміну/отримання нового посвідчення водія у зв’язку із втратою чи викраденням. Адже планується, що до кінця цього року тут можна буде зареєструвати транспортний засіб, отримати дублікат посвідчення водія чи обміняти його (без складання іспитів).

Протягом години тривало плідне спілкування з персоналом та відвідувачами Центру надання адміністративних послуг.

Довідково.

За період з 01.01.2019 по 17.12.2019 у Центрі зареєстровано 86 459 адміністративних справ, з них надано 84 135  адміністративних послуг,  по  2324 адміністративним послугам суб’єктами виконання надано вмотивовані відмови.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

 

Перейти до спискуВерсiя для друку