Головна  →  Новини  →  29 квітня 2022

Комунальники провели толоку по вул. Каховська, 71

Комунальники провели толоку по вул. Каховська, 71

Не зважаючи на тривожну ситуацію у місті, у наших комунальників «кіпить» робота. Сьогодні працівники районної Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду продовжили наводити лад на прибудинкових територіях. Зокрема працівники житлово-експлуатаційної дільниці провели толоку по вул. Каховська, 71: висадили молоді деревця та кущі, пофарбували елементи дитячого майданчика, провели санітарне прибирання території тощо.

З балансових територій по вул. Малишка, 33 та бульвар Верховної Ради,3-а здійснили демонтаж та завантаження шин для подальшого їх вивезення.

Прибрали місця накопичень великогабаритних відходів по вул. Дашкевича, 2-б та вул. Стальського, 28, здійснили демонтаж аварійних елементів благоустрою по вул. Юності, 9.

Пофарбували дерев’яний парканчик зеленої зони по вул. Малишка, 31, лави для відпочинку біля будинків по бульв. Перова 4 та вул.  Стальського, 14, а по вул. Воскресенська, 3 зафарбували написи та графіті.  

Встановили лави по вул. І. Шамо 2/7  та паркан по бульв. Перова, 44, а по вул. Стальського, 14 відремонтували лави.

Також здійснили ряд поточних ремонтних робіт. В одній з квартир житлового будинку по вул. Червоноткацька, 14 замінили ділянку мереж каналізації, по вул. Будівельників, 34/1 відновили холодне водопостачання у будинку, прочистивши стояк каналізації. В будинку по Дарницькому б-ру,21 замінили вентиль системи поливу, в по вул. Миропільська, 25 в електрощитку замінили автомат 100 ам.

На території по вул. Райдужна,10 зрізали сухостійні дерева, а по вул. Жмаченка, 12 здійснили обрізку сухого гілля.

В цілому, як і щодня, виконувалась робота з прибирання сміття, підтримання чистоти у під'їздах будинків, наведення ладу на прибудинкових зелених зонах тощо. Робота триває! Все буде Україна!

Підготовлено відділом  з питань інформаційної політики за матеріалами КП "«Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району"

 

Перейти до спискуВерсiя для друку