Головна  →  Новини  →  3 серпня 2022

Підготовка до опалювального періоду 2022/2023 рр.: ремонт електрощитових та тепломереж

Підготовка до опалювального періоду 2022/2023 рр.: ремонт електрощитових та тепломереж

Комунальні служби Дніпровського району готуються до надскладного опалювального сезону 2022/2023 рр. До робіт залучені працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду».

Сьогодні, в рамках підготовки до сталого проходження опалювального періоду, комунальники здійснили роботи з теплоізоляції тепломереж в рамках управління житлових будинків за адресами: вул. П. Запорожця, 14А, бульв. Перова, 30Б.

Працівники ЖЕДів району також готують електромережі та обладнання до зимового періоду, зокрема до роботи в умовах підвищеного навантаження. Впродовж дня виконано ремонт електрощитових будинків по вул. С. Стальського, 14, 16, 18, бульв. Перова, 24А. Окрім того в електрощитових по вул. С. Стальського, 14 та вул. Миропільській, 37Б замінили запобіжники ПН.

Підготовка житлового фонду та об’єктів соціальної сфери відбувається з підвищеною відповідальністю та перебуває під постійним контролем керівництва району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку