Головна  →  Новини  →  18 травня 2023

У Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісів

У Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісів як пішки, так і на транспортних засобах. Відповідні інформаційні позначки про заборону працівники лісопаркових господарств встановлять на в’їздах на територію лісів. Порушники нестимуть адміністративну відповідальність, а штраф може сягати кількох тисяч гривень. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва.

Продовжує діяти заборона відвідування лісових територій, де залишилась значна кількість вибухонебезпечних предметів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там залишаються вибухонебезпечні матеріали. Маємо понад 30 тисяч гектарів лісу, за які відповідають міські служби. Там не припиняються роботи з розмінування. Просимо громадян максимально серйозно поставитись до цієї заборони, адже мова йде про їх безпеку і збереження життя.

Винятком для відвідувань є лише транспорт і техніка, які використовуються Збройними Силами України та іншими державними органами та службами, що мають відповідні повноваження та завдання.

Міські служби подбають про те, щоб скрізь на територіях, відвідини яких заборонено, були присутні попереджувальні таблички з відповідною інформацією.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку